YUKARIGÖKLÜ MEHMET AKİF ERSOY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ SENE BAŞI VELİ TOPLANTISI

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Veli Toplantı Duyurusu

Sayın Velilerimiz;

2021-2022 eğitim öğretim yılı sene başı veli toplantımız aşağıdaki gündem maddeleri ile belirtilen yer ve saatte, seyreltilmiş sınıf gruplarına göre yapılacaktır. Siz değerli velilerimizin toplantıya katılımları önem arz etmektedir.

1.      Açılış, yoklama, gündem maddelerinin okunması,

2.      Okul-Aile iş birliğinin öneminin vurgulanması.

3.      Covid-19 salgını ile ilgili okulda alınan önlemler ile ilgili görüşülmesi.

4.      Pandemi dönemi psiko-sosyal destek çalışmaları ile ilgili görüşülmesi.

5.      Öğrencilerin okul kılık-kıyafetleri ve temizlikleri,

6.      Okula geliş-gidiş saatleri ve geç kalma durumlarının görüşülmesi,

7.      Devam takip durumu,

8.      Dilek ve temenniler,

Mustafa SARI

12.10.2021 Salı Günü

Not: Veli Toplantısına Gelirken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1.           Pandemi nedeniyle fazla kalabalık olunmaması adına her bir öğrenci için bir velimizin toplantıya katılım sağlaması,

2.          Toplantıya katılan velilerimizin toplantı öncesi, sürecinde ve sonrasında TEMİZLİK – MASKE – MESAFE Kurallarına riayet etmesi,

3.         COVİD – 19(testin pozitif olması ve karantina süreci devam edenler) Şüphelisi dahi olsa bu durumdaki velilerin toplantıya katılmayarak genel       bilgilendirme için okul idaresi ve öğretmenlerimiz ile telefon ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Yayın: 05.10.2021 - Güncelleme: 05.10.2021 15:51 - Görüntülenme: 164