T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HALFETİ - Yukarıgöklü Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Şanlıurfa Valiliğimiz öncülüğünde yürütülen BİGEP kapsamında okulumuzda kariyer günleri düzenleniyor.

Şbt

Ock

ŞAnlıurfa Valiliğinin yürüttüğü Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında okulumuzda bu ay yapılması planlanan sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlendi.

Ock

Şanlıurfa Valiliği'nin yürüttüğü Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında Halfeti İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkısıyla okulumuzda TYT deneme sınavı yapıldı.

Ock

BİGEP kapsamında okul kütüphanemizde soru çözüm köşesi oluşturuldu.

Ock

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında her ay yapılan deneme sınavımızı ocak ayında da gerçekleştirdik.

Ock

Düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasına katılan Elif KAPLAN isimli öğrencimiz Halfeti ilçemizde ikinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ock

Şanlıurfa Valiliğimizin yürüttüğü Başarıyı İzleme ve Geliştime Projesi(BİGEP) kapsamında aktifleştirilen kulüp faaliyetlerimiz, belirli gün ve haftalar hazırlıklarımız düzenli şekilde yürütülüyor. Bu kapsamda Mevlid-i Nebi Haftası programına Z Kütüphanemizde öğrencilerimiz hazırlanıyor.

Eyl

Şanlıurfa valiliğinin başlatmış olduğu Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında kitap okuma etkinliğimiz başladı.

Ock

Şanlıurfa Valiliğimizin yürüttüğü Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında öğrencilerimize düzenli olarak her ay deneme sınavı yapılıyor.

Okulumuzda Gazze'ye Yardım Kermesi düzenlendi.