Ağu

Erasmus 2020-1-TR01-KA102-092013 nolu  “Modüler Mobilya İmalatında İstihdam Odaklı Avrupa Stajı” Katılan öğrencilerimize  Okul Müdürü Mustafa SARI tarafından ''Katılım Belgesi'' ,''Katılım Sertifikası'' ve Europass Belgeleri verildi.

Ağu

HALFETİDEN AVRUPAYA STAJ

May

Okulumuzda iş sağlığı ve güvenliği haftası münasebetiyle öğrencilerimize iş sağlığı ve güvenliği semineri duzenlendi

May

2022-2023 Yılında meslek alan tanıtımlarını tamaladık.

May

Mayıs Ayı psikloji bültenimizin konusu Özsaygı. Rehberlik Servisimize teşekkür eder keyifli okumalar dileriz...

Mrt

Bağımlılıkla mücadele için kurumumuzda eğitimlerimizi tamamladık.

Mrt

Bağımlılıkla mücadele doğrultusunda okulumuzda çalışmalarımız devam ediyor. Bağımlılıkla mücadele pano çalışmamız tamamlanmıştır.

Ara

Okulumuzda zararlı madde ile mücadele ve madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında çalışmalar devam ediyor. Öğrencilere gerekli bilgilendirmeler yapıldıktan sonra panolara Emniyet Genel Müdürlüğünün UYUMA isimli uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında geliştirdiği android uygulamanın tanıtımı içerikli afişler asıldı.

Ara

Halfeti Kaymakamlığının başlatmış olduğu "Saygıyla Güçlenen Aile" projesi kapsamında tüm kademe ve sınıflardaki öğrencilerimize; aile içi doğru iletişim, karşılaşılan sorunlar ve kadına şiddeti önleme farkındalığı eğitimi okul Psikolojik Danışmanımız Osman Deliktaş tarafından verildi.

Seminer içeriğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Güçlü Türkiye İçin Mesleki Eğitim

Kas

Yukarıgöklü Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Öğrenci Temsilcisi seçimlerini gerçekleştirdi.  Seçimler şeffaf ve demokratik bir şekilde yapıldı. 10B sınıfından Songül ÜNALAN, seçimi kazandı. Büyük bir coşkuyla seçim sonucu ilan edildi. Okulumuza ve Okul Temsilcimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Kas

Son zamanlar ülke gündemini oldukça meşgul eden kadına şiddet problemiyle alakalı okul olarak gerekli ve üzerimize düşen çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda toplantı davetimize iştirak eden kadın velilerimize yönelik KADES uygulaması hakkında okulumuz müdür yardımcısı Cemal Yıldırım tarafından bilgilendirici seminer düzenlendi. Seminerimizin içeriğini Emniyet Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu broşür oluşturmaktadır.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü, Kaymakamımız Sayın Selin SARI, Belediye Başkanımız Sayın Şeref ALBAYRAK, Kurum Amirlerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz ve Sevgili Öğrencilerimizin katılımları ile daha yeşil bir okul ve daha yeşil bir dünya için fidanları toprakla buluşturduk. Değerli büyüklerimize Yukarıgöklü Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak teşekkürlerimizi sunarız.