Nis

BİGEP kapsamında 12. Sınıf öğrencilerimize okul psikolojik danışmanımız Osman DELİKTAŞ tarafından öfke kontrolü ve duygu yönetimi eğitimi verildi.

Nis

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanımız öğrencileri ve alan öğretmenlerimiz BİGEP kapsamında kariyer günleri etkinleri çerçevesinde ortaokulları ziyaret ederek bölüm tanıtımında bulundular.

Nis

Tek Ses İki Hareket Projesi yarışmaları kapsamında okul öğrencilerimizden kurulan folklör ekibimiz yarışmaya katılım sağladılar. Yarışmada beşinci olan öğrencilerimize ve emek veren müdür yardımcımız Esma YILMAZER'e teşekkür ederiz.

Nis

Tek Ses İki Hareket Projesi yarışmaları kapsamında okul öğrencilerimizden kurulan folklör ekibimiz yarışmaya hazırlanıyor. Emek veren öğretmenimiz Esma YILMAZER'e ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

Şanlıurfa Valiliğinin yürüttüğü BİGEP kapsamında okul z kütüphanemiz aktif olarak kullanılıyor.

Mrt

Şanlıurfa Valiliğimizin yürüttüğü BİGEP kapsamında deneme sınavlarımız 11. ve 12. sınflarımız için düzenlenmeye devam ediyor.

Mrt

Okulumuzda bulunan tüm sınıf ve kademelere, rehberlik servisi tarafından siber zorbalık ve istismar seminerleri düzenlendi. Okul Psikolojik Danışmanımıza teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda düzenlenen törenle anıldı. Çanakkale ruhunun devam etmesi için öğrencilerimiz törene hazırlnadı. Dünya üzerinde eşine az rastlanır bir savaş ve zafere imza atan tüm şehit ve gazilerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Törende emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mesleki ve Teknik Eğitimin Amacı

Sosyal ve ekonomik sektörler ile iş birliği içinde ulusal ve uluslararası mesleki yeterliliğe, meslek ahlakına ve mesleki değerlere sahip, yenilikçi, girişimci, üretken, ekonomiye değer katan ehil iş gücü yetiştirmektir...

Mesleki ve teknik eğitim ile ilgili daha fazlası için içeriğe göz atmanızı tavsiye ederiz.

İçerik linki aşağıdadır.

Mrt

Şanlıurfa Valiliğinin yürüttüğü BİGEP kapsamında okulumuzda öğrencilerimizin meslek ve kariyer gelişimlerini desteklemek adına kariyer günleri programları düzenlenmeye devam ediyor.

Şbt

BİGEP kapsamında akran zorbalığı semineri düzenlendi.

Şbt

Tüm öğrencilerimizin başarılarını adım adım izliyoruz.

Şbt

Şanlıurfa Valiliğimiz öncülüğünde yürütülen BİGEP kapsamında okulumuzda kariyer günleri düzenleniyor.